діючі речовини: натрію альгінат, натрію гідрокарбонат, кальцію карбонат.
10 мл суспензії містять: натрію альгінату – 500 мг, натрію гідрокарбонату – 213 мг, кальцію карбонату – 325 мг;
допоміжні речовини: карбомер (974P), натрію гідроксид, метилпарагідроксибензоат (Е 218), пропілпарагідроксибензоат (Е 216), натрію сахарин, олія м’яти перцевої, вода очищена.
Суспензія оральна.
Основні фізико-хімічні властивості: в’язка непрозора суспензія від майже білого до кремового кольору, зі смаком та запахом м’яти. При зберіганні можливе розшарування суспензії.
Лікарські засоби для лікування пептичної виразки та гастроезофагеальної рефлюксної хвороби (ГЕРХ). Код АТХ A02B X.