У кошику порожньо
вхід
У кошику порожньо
вхід

Політика конфіденційності (захист персональних даних)

Загальні положення

Управління даними веб-сайтом www.receptika.ua (далі - «Сайт») здійснюється ТОВ «І.К.Велл», код ЄДРПОУ 36439904, юридичною особою, які зареєстровані і є чинними в повній відповідності до законодавства України (далі - «Компанія »).

У цій політиці конфіденційності і захисту персональних даних (далі - Політика) пояснюється, яка інформація користувача буде збиратися компанією при доступі до сайту, піддоменів, інших послуг, які надає компанія і описані в даній Політиці. Відображається Політика, а також всі інші види зв'язку з користувачем за допомогою письмових або усних засобів. Серед них: електронна пошта, телефон. Тут також зазначено, які дані будуть використані, як можна контролювати збір, коригування та видалення інформації. Додатково вказані засоби зв'язку, якими можна скористатися при необхідності.

Справжня Політика поширюється на персональну інформацію, яка була отримана до і після початку її дії.

Методи, які ми використовуємо для захисту персональних даних розроблені для збереження максимальної конфіденційності. Ми не використовуємо і не передаємо персональні дані користувачів третім особам, крім випадків, які передбачені діючою Політикою конфіденційності. Справжня Політика визначена і регулюється Угодою використання, розміщеним на цьому сайті.

Мета Політики: донесення інформації, яка дозволяє оцінити які дані, з якою метою, яким чином обробляються для забезпечення безпеки.

При використанні сайту і повідомленні персональних даних, користувач визнає свою згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до цієї Політики.

Якщо користувач не згоден з Політикою, він зобов'язаний припинити використання Сайту.

Ми не займаємося перевіркою достовірності персональних даних користувача, його дієздатність. Ми припускаємо, що користувач надає достовірну актуальну інформацію, об'єктивно оцінюючи свої дії.

Погоджуючись з умовами діючої Політики, користувач підтверджує, що в момент збору персональних даних він повідомлений про осіб, яким передаються персональні дані, зміст і цілі збору персональних даних. Користувач підтверджує (гарантує), що персональна інформація, яку передали компанії на обробку, передані за згодою власників персональних даних і в рамках чинного Законодавства.

Користувач погоджується з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень виключно якщо при цьому не змінюється мета їх обробки і тільки у випадках, передбачених цією політикою конфіденційності та / або чинним законодавством України.

Особи віком до 18 років не повинні надавати персональну інформацію через Онлайн-сервіс. Компанія не збирає цілеспрямовано персональна інформація осіб молодше 18 років. Батьки та опікуни повинні самостійно контролювати пов'язану з цим діяльність своїх дітей.

Будь ласка, уважно ознайомтеся з Політикою конфіденційності щоб зрозуміти погляди компанії і практику щодо особистих даних користувачів, перш ніж переглядати цей веб-сайт.

1. Збір та використання персональних даних

Власником і розпорядником персональних даних користувача є ТОВ «І.К.Велл».

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, ім'я та прізвище, логін і пароль доступу до особистого кабінету на сайті receptika.ua, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані користувачем як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці метою їх обробки.

Склад персональних даних. Для надання послуг і виконання своїх зобов'язань компанія обробляє персональні дані користувача, надані при реєстрації на сайті receptika.ua і зберігаються в особистому кабінеті.

До персональних даних належать: прізвище, ім'я, по батькові, адреса електронної пошти, номер мобільного / стаціонарного телефону, країна проживання, дата народження.

Пропонуємо повідомляти тільки ті персональні дані, які необхідні для надання обраної користувачем послуги, отримання інформаційної розсилки або відповіді на спеціальний запит користувача. Якщо повідомте додаткові персональні дані, компанія також зможе обробити їх з необхідним рівнем захисту.

Дані, які автоматично передаються при використанні користувачем сервісу за допомогою встановленого на пристрої програмного забезпечення: IP-адреса, інформація про браузер і вид операційної системи пристрою, технічні характеристики обладнання і програмного забезпечення, дата і час доступу до онлайн-сервісу.

Компанія запитує персональні та контактні дані користувача тільки для здійснення його замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях ТОВ «І.К.Велл» тощо.

Персональні дані користувача обробляються ТОВ «І.К.Велл» виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами і ТОВ «І.К.Велл». Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

Персональні дані користувача обробляються в наступних випадках:

  • при здійсненні (підтвердження) користувачем замовлення на сайті receptika.ua, тобто при придбанні товарів і / або послуг, шляхом кліка в рядку «Оформити замовлення і відправити замовлення»;

  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті receptika.ua;

  • за участю в рекламних активностях ТОВ «І.К.Велл» відповідно до правил проведення таких заходів.

Також користувач дає свою згоду на передачу (поширення) компанією ТОВ «І.К.Велл» персональних даних транспортно-експедиторських і кур'єрським організаціям, банкам або фінансовим установам і іншим третім особам, які забезпечують виконання призначеного для користувача замовлення на придбання товарів або виконання замовлених послуг.

Такий перелік порядку надання згоди на обробку призначених для користувача персональних даних не є вичерпним і узгоджується і ТОВ «І.К.Велл» і клієнтом (споживачем) і / або доводиться до відома клієнта (споживача).

ТОВ «І.К.Велл» гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

ТОВ «І.К.Велл» використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити користувачеві надання максимально повної інформації про компанії та її можливості, щоб користувач отримав кращий досвід на сайті. Якщо користувач продовжує користуватися сайтом, це означає його згоду на використання (cookies) і отримання всіх файлів cookie, і можливість відправляти найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Користувач в будь-який час може легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань девайса користувача.

При відвідуванні сайту receptika.ua компанія збирає, зберігає і обробляє таку інформацію як IP-адресу, дату і час відвідин, тип і мова браузера, файли cookies - виключно для надання послуг сайту і оптимізації його роботи, а також для захисту цілісності інформаційного простору сайту .

Ця інформація є конфіденційною і не передається третім особам, крім обґрунтованих випадків, передбачених законами України, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в даній Політиці.

2. Цілі використання персональних даних

Персональні дані користувача використовуються з метою забезпечення надання сервісів сайту відповідно та на виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах », Генерального регламенту про захист даних (ЄС) 2016/679 від 27.04.2016 р (EU General Data Protection Regulation, далі - GDPR) і іншого застосовного Європейського законодавства про захист даних, спільно іменоване далі - Законодавство, а також відповідно до Угоди про використання сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

Метою обробки персональних даних користувача є:

  • здійснення покладених на компанію функцій відповідно до законодавства України і GDPR;

  • збір, зберігання і обробка персональних даних отриманих в онлайн-сервісі в рамках Закону і GDPR;

  • для відправлення користувачам комерційних (маркетингових) повідомлень, що містять додаткову інформацію про послуги, актуальні акції та спеціальні пропозиції, що стосуються послуг, що надаються компанією за допомогою онлайн-сервісу;

  • ідентифікація суб'єкта персональних даних при використанні онлайн-сервісу;

  • зв'язок з суб'єктом персональних даних у разі необхідності, в тому числі, напрямок пропозицій, інформаційних матеріалів, повідомлень, інформації та запитів, реклами, а також обробки запитів суб'єкта персональних даних;

  • поліпшення якості онлайн-сервісу, зручності його використання, розробка нових функціональних можливостей і поліпшення якості обслуговування;

  • проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

3. Використання файлів Cookies

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузеру і зберігаються на призначеному для користувача пристрої (комп'ютер, мобільний телефон або інше пристротво, за допомогою якого Ви відвідуєте Сайт).

Сookie файли можуть бути постійними і зберігатися в комп'ютері, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими / сесійними - вони зберігаються тільки до закриття браузера.

Звертаємо увагу, що:

  • при повторному відвідуванні сайту, дані файлів cookie оновлюються;

  • в більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне збереження файлів cookie на призначеному для користувача пристрої;

  • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і / або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Компанія робить все для того, щоб зробити користувальницький перебування на сайті максимально комфортним, для цього, за допомогою файлів cookie, нам необхідно аналізувати поведінку, вподобання і призначені для користувача інтереси, що допоможе компанії поліпшити досвід взаємодії з сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію сервісу.

Відповідно до класифікації Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), нами використовуються такі категорії файлів cookie:

  • Строго необхідні файли cookie, які потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці і при використанні певних сервісів (для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по сайту, запам'ятовування ваших попередніх дій при переході на попередню сторінку в тій же сесії).

  • Експлуатаційні файли cookie - агрегує інформацію про те, як використовується сайт. Такі дані зберігаються на призначеному для користувача пристрої між сеансами веб-браузера (час перебування на сайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи і сервіси сайту були найбільш цікаві, ефективність тієї чи іншої рекламної та / або маркетингової кампанії і т.д.) . Інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних задач.

  • Функціональні файли cookie - використовуються для збереження параметрів яких змін, які зберігаються на призначеному для користувача пристрої між сеансами веб-браузера (ім'я користувача, фото в профілі, інформація по залишених коментарів, мова сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася будь-яка інформація або вибрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування сайту). Такі файли cookie також дозволяють дивитися відео, брати участь в інтерактиву (опитування, голосування) і взаємодіяти з соціальними мережами.

Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

Цільові файли cookie - використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на призначеному для користувача пристрої між сеансами веб-браузера (відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, з метою уникнути повторного показу, управління цільової рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах). Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесів для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Instagram, Alphabet Inc., Hotjar і інші. Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на призначеному для користувача пристрої, під час роботи на сайті. Слід звернути увагу, що сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.

  • Умови використання Google Analytics

  • Політика використання даних Facebook

  • Політика використання Hotjar

  • Політика приватності Admitad

  • Політика конфіденційності eSputnik

Управління файлами cookie:

Основні веб-браузери (перераховані нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того щоб їх відключити, скористайтеся функцією довідки в своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

  • Microsoft Edge

  • Mozilla Firefox

  • Google Chrome

  • Opera

  • Safari for macOS

Звертаємо увагу:

  • конфігурація налаштувань файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися;

  • слід нагадати, що повноцінна робота з сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie;

  • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту і до неповноцінного функціонування сервісів сайту.

Щоб звернутися до нас з приводу використання файлів cookie, відправте повідомлення по електронній пошті на email receptika.ua@gmail.com

Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальших відвідинах сайту йому буде повторно запропоновано включення і використання файлів cookie.

Інформація про користувача, отримана за допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі, є власністю компанії, якій належить ресурс.

4. Посилання на інші сайти

Сайт містить посилання на інші сайти. Справжня Політика конфіденційності відноситься тільки до цього сайту, тому коли ви переходите за посиланням на інші сайти, користувач повинен прочитати їх власну політику конфіденційності. ТОВ «І.К.Велл» не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст таких веб-сайтів.

5. Умови безпеки зберігання персональних даних

Компанія зберігає персональні дані користувача до тих пір, поки це необхідно для виконання цілей, для яких вони були зібрані, як описано вище. Критерії, які компанія використовує для визначення термінів зберігання даних для персональних даних, включають наступне: зберігання відповідно до вимог законодавства та нормативних вимог. Компанія може зберігати і використовувати призначену для користувача інформацію для виконання юридичних зобов'язань, вирішення спорів, запобігання зловживань.

Компанія прагне використовувати відповідні технічні та фізичні заходи безпеки для захисту особистих даних, які компанія передає, зберігає або обробляє іншим чином, від випадкового або незаконного знищення, втрати, зміни, несанкціонованого розкриття або доступу.

При використанні користувачами сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет-ресурси і треті особи отримують дані користувача. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що користувач відвідав ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими Інтернет-ресурсами можуть бути:

системи банеропоказов (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.)

соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+)

Використання зазначених сервісів компанії необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, компанія не зберігає і не обробляє.

Відповідно, якщо в силу будь-яких причин користувач не бажає, щоб зазначені послуги отримували доступ до персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер).

6. Захист персональних даних

ТОВ «І.К.Велл» використовує загальноприйняті стандарти технологічної та операційної захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. При цьому, незважаючи на всі зусилля, компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, які виникають поза межами регулювання компанії. Власник забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог ТОВ «І.К.Велл». Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

7. Права користувача як суб'єкта персональних даних

Компанія доводить до відома користувача інформацію про права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;

  • на доступ до своїх персональних даних;

  • отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

  • відкликати згоду на обробку персональних даних;

  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

  • на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

Для поновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яке користувачем надано компанії відповідно до цієї Політиці. У разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо персональних даних, які нами обробляються, будь ласка, звертайтеся до нас: по електронній пошті receptika.ua@gmail.com або напишіть листа на адресу:  49600, м. Дніпро, вул. Селянський спуск 3а.

Зміни в Політиці конфіденційності та захисту персональних даних

Компанія залишає за собою право змінювати дану Політику конфіденційності в будь-який час на власний розсуд, без попереднього повідомлення. Якщо компанія вносить зміни в справжню Політику конфіденційності, вони будуть розміщені на веб-сайті, щоб користувачі мали актуальною інформацією. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення на сайті, якщо інший термін не передбачено новою редакцією Політики. Якщо після ознайомлення зі змінами користувачі не відмовиться від їх прийняття в письмовій формі, це буде означати, що користувачі погоджуються з відповідними змінами Політики. Пропонуємо періодично переглядати Політику для того, щоб бути поінформованим про зміни або доповнення.

 

 



Замовити зворотній дзвінок
Час дзвінка сьогодні:
с
до
каталог товарів
Медичні товари