На 1 таблетку 500 мг: квітки і плоди глоду - 300 мг, допоміжні речовини.
Енергетична цінність ккал / 100 г - 41 ккал.
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту:
Глід - рослина, яку застосовують в офіцинальній і народній медицині України та інших країн світу. Плоди містять органічні кислоти, вуглеводи, сорбіт, пектинові речовини, аскорбінову кислоту, бета-каротин, вітамін К, фенольні сполуки, антоціани, лейкоантоціани, катехіни, фенолкіслоти, кумарини, стерини, тритерпенові кислоти (урсоловую, олеаноловую).
Біологічно активні речовини глоду посилюють кровопостачання в коронарних судинах серця і в судинах мозку, підвищують чутливість міокарда до серцевих глікозидів, злегка посилюють скорочення серцевого м'яза і зменшують її збудливість, мають заспокійливу дію, нормалізують артеріальний тиск.
Підсилює кровопостачання в коронарних судинах серця і в судинах мозку, підвищує чутливість міокарда до серцевих глікозидів, трохи підсилює скорочення серцевого м'яза, надає заспокійливу дію, нормалізує артеріальний тиск.
Рекомендується для профілактики функціональних розладів серцево-судинної системи і нормалізації артеріального тиску.
Показаннями до застосування глоду є: