«Чага краплі» - дієтична добавка для нормалізації процесів травлення.
Гриб чага - це наріст, який з'являється на сухих березах або на стовбурах живих дерев (в'яз, горобина, бук, вільха).
Гриб має сильний лікувальний ефект. Це, мабуть, одне з найефективніших рослинних ліків.
Старі чи надто великі нарости в лікувальних цілях не використовують. Гриб чагу можна збирати цілий рік.
Однак він дуже погано відокремлюється від стовбура дерева. Роблять це за допомогою сокири. Наріст вирубується біля самої основи, а потім відокремлюється чорна лікувальна частина. Підготовлена частина гриба чаги може зберігатися від півроку до двох років у сухому приміщенні.
Зола, яка міститься в чазі, дуже цінна, оскільки містить окиси алюмінію, цинку, калію, марганцю, магнію та натрію. Чага містить також ряд кислот: мурашина, ванілінова, щавлева.
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування з метою загального зміцнення організму, поліпшення процесів травлення, при екземі, лишаї, псоріазі, опіках, ранах, що не гояться, запаленнях.
Енергетична цінність на 100 г продукту - 284,0 ккал.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки – 1,5 мг; жири – 0,0 мг; вуглеводи - 69,5 мг.
Без ГМО.
Дорослим приймати по 20-30 крапель (розвести в 0,5 склянки води) під час їжі 2 рази на день.
Курс прийому – 30 днів.
Ця продукція не є препаратом медичного призначення.
Умови зберігання та термін придатності
Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла приміщенні, при температурі від +5 °С до +25 °С.
Термін придатності – 24 місяці від дати виготовлення.