Еритрол 250г Голден-Фарм- ціни у Києві
- Виробник:ПП "Голден Фарм"
- Форма випуску:Порошок
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
Еритрол — це безвуглеводний підсолоджувач, що отримується з рослинної сировини, який належить до цукрових спиртів, так само як ксиліт і сорбіт. Ця речовина, що має солодкий смак, була відкрита в 1848 році шотландським хіміком Джоном Стенхаусом. У 1993 році еритрол почав використовуватися як підсолоджувач в Японії, а трохи пізніше в США та решті світу. Підсолоджувач міститься в природній кількості в деяких фруктах, наприклад, дині, грушах, сливі та винограді, а також грибах та ферментованих продуктах (вині, соєвому соусі).
Промисловим шляхом еритрол отримують завдяки ферментації дріжджів із рослин із високим вмістом крохмалю – кукурудзи, тапіоки та ін. Оскільки еритрол в організмі не метаболізується, то він не впливає на рівень глюкози, ні на рівень інсуліну. Іншими словами, глікемічний та інсуліновий індекси дорівнюють нулю. Цей факт робить еритрол ідеальним замінником цукру для пацієнтів з порушеннями вуглеводного обміну або для людей, що стежать за своїм здоров'ям. Еритрол дуже швидко всмоктується тонким кишківником, а потім виводиться з організму разом з сечею. Це означає, що він покидає організм практично в тому ж вигляді, в якому потрапляє в нього.
Переваги:
- є натуральним підсолоджувачем;
- не впливає на рівень глюкози та інсуліну;
- має низький рівень калорійності;
- стійкий до впливу високих температур;
- не є живильним середовищем для патогенних бактерій;
- вважається антиоксидантом, має здатність поглинати вільні радикали.