Інструкція до препарату Еритрол 250 г
- Виробник:ПП "Голден Фарм"
- Форма випуску:Упаковка 250 г
Склад: еритрол - 250 г.
Еритрол — це безвуглеводний підсолоджувач, що отримується з рослинної сировини, який належить до цукрових спиртів, так само як ксиліт і сорбіт. Підсолоджувач міститься в природній кількості в деяких фруктах, наприклад, дині, грушах, сливі та винограді, а також грибах та ферментованих продуктах (вині, соєвому соусі).
Промисловим шляхом еритрол отримують завдяки ферментації дріжджів із рослин із високим вмістом крохмалю – кукурудзи, тапіоки та ін. Оскільки еритрол в організмі не метаболізується, то він не впливає на рівень глюкози, ні на рівень інсуліну. Іншими словами, глікемічний та інсуліновий індекси дорівнюють нулю. Цей факт робить еритрол ідеальним замінником цукру для пацієнтів з порушеннями вуглеводного обміну або для людей, що стежать за своїм здоров'ям. Еритрол дуже швидко всмоктується тонким кишківником, а потім виводиться з організму разом з сечею. Це означає, що він покидає організм практично в тому ж вигляді, в якому потрапляє в нього.
Переваги:
- є натуральним підсолоджувачем;
- не впливає на рівень глюкози та інсуліну;
- має низький рівень калорійності;
- стійкий до впливу високих температур;
- не є живильним середовищем для патогенних бактерій;
- вважається антиоксидантом, має здатність поглинати вільні радикали.
Спосіб застосування:
Щоб замінити 100 г цукру, потрібно 120-140 г еритролу.
Додавайте еритрол на смак в холодні та гарячі напої, страви, випічку.
Застереження:
Перевищення рекомендованої норми вживання може викликати проносну реакцію.
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість.
Умови та термін зберігання:
Зберігати 36 місяців від дати виготовлення в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 18°C до 25°C і відносній вологості повітря 25%
Форма випуску:
Упаковка 250 г