1 капсула містить: заліза двовалентного - 45 mg (мг), Вітамін С- 80 mg (мг), кислоти фолієвої - 600 ?g (мкг), цинку піколінату - 15 mg (мг).
Склад: заліза сульфату безводного, L-кислота аскорбінова, кислота фолієва, цинку піколінат, мікрокристалічна целюлоза, антиспікаючі агенти: кальцій стеарат, діоксид кремнію; оболонка капсули: желатин.
Залізо (сульфат заліза). Залізо присутнє в гірчиці, гарбузовому насінні, гранаті, кунжуті, яблуках, лісових горіхах, морській капусті. Стан клітин шкіри, ротової порожнини, кишечника та шлунку безпосередньо залежить від концентрації заліза.
Залізо сприяє:
Відіграє важливу роль у процесі поділу клітин.
Вітамін С (L-аскорбінова кислота) - водорозчинний вітамін. Аскорбінова кислота не синтезується в організмі людини і надходить лише з продуктами харчування.
У харчовому раціоні людини аскорбінова кислота повинна бути присутньою постійно, оскільки вона швидко витрачається, а надлишок вже через 4 години цілком виводиться з організму. Джерелом вітаміну С служить рослинна їжа. Особливо багаті нею перець і чорна смородина, далі йдуть кріп, петрушка, капуста, щавель, цитрусові, суниці, але чемпіоном серед всіх рослин є шипшина: 1,2 г на 100 г сухих ягід.
Вітамін С сприяє:
Фолієва кислота (фолат). В організмі людини фолієва кислота не синтезується, тому задоволення потреб організму в ній цілком залежить від її надходження з їжею. Вітаміну багато в листяних овочах, наприклад, у шпинаті. Він присутній в салаті, капусті, томатах, суницях. Багаті ним печінка і м'ясо, яєчний жовток.
Фолат сприяє:
Цинк (цинку піколінату) - макроелемент. Цинк присутній в зародках пшениці, кунжуті, бобових, горіхах, насінні, соєвих продуктах, молочних продуктах, морепродуктах, яйцях.
Цинк сприяє:
Може бути рекомендовано як джерело заліза та цинку, вітаміну С та фолієвої кислоти.
Залізо сприяє: нормальній когнітивній функції мозку та зниженню втоми та втомлюваності; нормальному енергетичному метаболізму; нормальному утворенню червоних кровʼяних тілець та гемоглобіну, транспорту кисню в організмі; нормальній роботі імунної системи.
Вітамін С сприяє збільшує абсорбцію заліза та нормальній роботі імунної системи.
Фолат сприяє нормальному кровотворенню.
Залізо, Фолат та Цинк відіграють важливу роль у процесі поділу клітин.
Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день після прийому їжі.
Термін споживання: 3 - 6 місяців. Подальше споживання та можливість повтору узгоджувати з лікарем.
Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Вагітним жінкам та жінкам в період лактації споживати після консультації з лікарем
Капсули масою 425 mg (мг), по 30 капсул у картонній коробці (3 блістери по 10 капсул).
Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від прямого попадання сонячного світла місці при температурі не вище 25° С в оригінальній упаковці виробника. Зберігати в недоступному для дітей місці.
24 місяці.
Номер партії виробництва, дата завершення мінімального терміну придатності «Краще спожити до кінця (дата)»: вказано на упаковці.
Без ГМО.
Не є лікарським засобом.