Гастромуніл капсули №30- ціни у Києві
- Виробник:
- Лікарська форма:Капсули
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
Опис
Основні функції:
- нормалізує діяльність шлунково-кишкового тракту при порушеннях кислотоутворюючої функції шлунку;
- стимулює процеси регенерації в слизовій оболонці шлунку і дванадцятипалої кишки;
- захищає слизову шлунково-кишкового тракту під час та після лікування препаратами, що мають подразнювальну дію;
- відновлює та регулює нормальну мікрофлору кишківника, особливо після антибіотикотерапії;
- усуває печію та відчуття дискомфорту після погрішностей в дієті, надмірному вживанні алкоголю і курінні;
- покращує процеси травлення та детоксикації організму;
- підвищує неспецифічну резистентність та імунологічний статус організму.
Властивості активних компонентів:
Молочнокислі бактерії Lactobacillus delbrueckii sp. bulgaricus шт. 9702 - представники нормальної мікрофлори шлунково-кишкового тракту організму людини, що толерантні до лізоциму, шлункового і дуоденального соків, жовчної солі. Мікроорганізми продукують бактеріоцини, які стримують розвиток гнилісної мікрофлори, а також збудників гострих кишкових інфекцій, відновлюють необхідну чисельність захисної мікрофлори та підтримують імунну систему.
Продукти метаболізму - в результаті їх дії відбувається ефективна адгезія корисних бактерій в шлунково-кишковому тракті, а також стимуляція власної мікрофлори людини.
Високий вміст білків (25-30%) стимулює протекторну дію та процеси регенерації в слизовій оболонці оболонці шлунку і дванадцятипалої кишки. Завдяки буферним властивостям білка, що входить до складу дієтичної добавки, вона має також знеболювальну та антацидну дію.
Мікроцелюлоза - сприяє стабільності дієтичної добавки.
Рекомендації щодо застосування
Може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування з метою його збагачення біологічно-активними речовинами, збалансування відповідно до фізіологічних потреб людини та підтримки задовільного функціонування організму:
- під час і після лікування препаратами, які подразнюють шлунково-кишковий тракт;
- при болях у ділянці шлунку, відчутті важкості, переповненні шлунку, здутті живота;
- при вживанні їжі, яка сприяє підвищенню кислотності шлункового соку (печії);
- після зловживання алкоголем і тютюном.