Холевіста таблетки №30( 10X3)- ціни у Марганці
- Виробник:ЭУБИОН КОРПОРЕЙШН СП. З.О.О. ПОЛЬША
- Лікарська форма:Таблетки, вкриті плівковою оболонкою
- Форма випуску:Таблетки, вкриті плівковою оболонкою, по 10 таблеток у блістері, по 3 блістери у картонній коробці
- Умови відпуску:Без рецепта
- Діюча речовина:Кислота урсодезоксихолева, Лецитин, Холін
Холевіста – формула для нормалізації стану печінки та жовчовидільної системи.
ЗДОРОВ'Я ЖОВЧНОГО МІХУРА – інгредієнти Холевіста сприяють покращенню показників жовчі, зменшенню її літогенних властивостей, сприяють розчиненню конкрементів холестерину та попередженню утворення нових.
ПОКРАЩЕННЯ ЗАХИСТУ КЛІТИН ПЕЧІНКИ – інгредієнти Холевіста позитивно впливають на забезпечення мембран клітин печінки необхідними структурними компонентами, прискорення відновлення пошкоджених тканин печінки, зменшення ризику розвитку гепатозу.
ДЕТОКСИКАЦІЯ ОРГАНІЗМУ – формула Холевіста сприяє зменшенню всмоктування токсинів в кишківнику, покращенню знешкодження та виведення токсинів печінкою, відновлення клітин печінки та структури нервових волокон.
СПРИЯННЯ НОРМАЛІЗАЦІЇ ЛІПІДНОГО ОБМІНУ - інгредієнти Холевіста покращують обмін жирів, сприяють зниженню ваги, позитивно впливають на рівень холестерину та концентрацію жирних кислот у крові, на покращення стану судин та зменшення ризиків атеросклерозу. Сприяють засвоєнню жиророзчинних вітамінів.
Чанка п'єдра виявляє гепатопротекторні, антиоксидантні, протизапальні, протимікробні, противірусні, противиразкові властивості. Підтримує нормальне функціонування печінки, рівень печінкових ферментів і холестерину, зменшує ризики утворення каменів в жовчному міхурі. Позитивно впливає на зменшення ризиків пошкодження тканин печінки токсинами, відкладення поліненасичених жирних кислот (ПНЖК), розвитку фіброзних змін та цирозу печінки. Виявляє комплексну антиоксидантну активність, сприяє знешкодженню вільних радикалів та посиленню вироблення глутатіону в печінці. Протизапальні властивості екстракту листя чанка п'єдра обумовлені вмістом алкалоїдів (індолізидин, філлантин і нірурин). Проявляє антибактеріальну активність стосовно кишкових патогенів, зокрема E.coli, St, aureus, Salmonella typhi, сприяє зменшенню проявів запалення кишківника. В дослідженнях показано, що чанка п'єдра може застосовуватися при вірусному гепатиті В, оскільки компоненти екстракту здатні зменшувати активність розмноження вірусу, сприяють зменшенню тривалості жовтяниці. Алкалоїд (філлантозид) чанка п'єдра виявляє сильні спазмолітичні властивості, сприяє розслабленню гладких м'язів та покращує відходження жовчних каменів. Полісахариди чанка п'єдра виявляють антивиразкові властивості, що зумовлює можливість застосування в комплексі заходів для зменшення шлункових виразок.
Урсодезоксихолієва кислота виявляє мембраностабілізуючі та гепатопротекторні властивості, сприяє захисту гепатоцитів від дії пошкоджуючих факторів. Проявляє імуномодулюючу активність, сприяє зменшенню вираженості імунопатологічних реакцій у печінці. Впливає на зниження концентрації токсичних для гепатоцитів жовчних кислот (холієва, літохолієва, дезоксихолієва та ін.). Сприяє гальмуванню всмоктування ліпофільних жовчних кислот у кишечнику; посиленню холерезу (синтезу жовчі гепатоцитами), збільшенню пасажу жовчі та стимулюванню виведення токсичних жовчних кислот через кишечник. Виявляє вплив на зниження синтезу холестерину у печінці, а також його всмоктування в кишечнику. Урсодезоксихолієва кислота є гідрофільною сполукою, сприяє зменшенню літогенності жовчі, заміщаючи ліпофільні жовчні кислоти, формуванню нетоксичних змішаних міцел, зниженню холато-холестеринового індексу, сприяє розчиненню конкрементів холестерину та попередженню утворення нових.
Холін - вітаміноподібна речовина (вітамін В4), що виявляє мембранопротекторні, гепатопротекторні, судинопротекторні, ноотропні, антидепресантні, заспокійливі властивості. Холін – найважливіший компонент фосфоліпідів мембран клітин, сприяє зменшенню наслідків негативного впливу ліків, вірусів, алкоголю та наркотиків тощо, покращенню відновлення тканин печінки. Сприяє покращенню функції печінки, зменшує ймовірність утворенню жовчного каміння. Покращує ліпідний обмін, сприяє зниженню ваги. Позитивно впливає на рівень холестерину та вміст жирних кислот у крові, на зменшення ризиків відкладення холестерину у стінках судин. Приймає участь у синтезі лецитину, вуглеводному обміні у підшлунковій залозі, нормалізації рівня цукру. Холін також необхідний для засвоєння жиророзчинних вітамінів: А, D, Е, К.
Лецитин - органічна жироподібна речовина, що представляє собою комплекс фосфоліпідів, необхідних для побудови клітинних мембран, забезпечення їх основних функцій, підтримки щільності, текучості. Бере участь в регуляції жирового обміну в організмі. Виявляє мембраностабілізуючі, гепатопротекторні властивості. Сприяє покращенню відновлення тканин печінки, виділення жовчі, зменшенню ймовірності утворення каменів у жовчному міхурі. Сприяє зменшенню наслідків впливу токсичних речовин, проявляє антиоксидантні властивості. Лецитин сприяє зменшенню наслідків пошкоджуючих впливів на нервові тканини. Сприяє зниженню рівня холестерину в крові, ризиків відкладення холестерину у стінках судин, нормалізації стану ліпідів у крові. Позитивно впливає на організм в період схуднення, сприяє прискоренню обміну жиру і зменшенню відчуття голоду.
Рекомендації по вживанню
В якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело природних алкалоїдів, флавоноїдів, терпеноїдів, фосфоліпідів, урсодезоксихолієвої кислоти та холіну для нормалізації функціонування жовчовидільної системи та печінки, покращення продукування жовчі, її властивостей, холестеринового і ліпідного обмінів. Сприяє зменшенню ймовірності утворення жовчних каменів. Сприяє покращенню травлення, зменшенню запалення кишківника, наслідків впливів токсичних речовин на організм. Сприяє відновлювальним процесам в тканинах печінки, підтриманню нормального стану судин і нервової системи.