Лактокен Фемін капсули №14- ціни у Вінниці
- Виробник:
- Форма випуску:Капсули
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
Ефективний препарат, який використовується для нормалізації об'єму корисної біоти в організмі, в тому числі нормалізації балансу мікрофлори піхви та кишківника.
Відомо, що організм людини населений безліччю корисних бактерій - мутулістів, які захищають його від хвороботворних мікробів і визначають стан імунної системи людини. При порушенні бактеріального середовища захисні сили організму значно знижуються, дають можливість розмножуватись патогенним мікроорганізмам, що викликають різні захворювання.
До складу добавки Лакто FEMIN входить комплекс лактобактерій, які сприяють виробленню молочної та оцтової кислот, що пригнічують розмноження шкідливих бактерій і грибів, позитивно впливають на вироблення корисних біфідобактерій, які активізують синтез важливих вітамінів і мікроелементів (заліза, кальцію, йоду, селену, вітамінів К і В).
Препарат рекомендований до прийому для підтримки імунітету в ситуаціях, пов'язаних з ризиком захворювання на кишкові розлади, під час подорожей, а також при дисбактеріозі, викликаному прийомом антибіотиків.
Lactobacillus acidophilus - сприяють підтримці кислого середовища шлунка і піхви, непридатного для життя грибків і патогенних мікробів, нормалізують травлення, пригнічують ріст хвороботворних бактерій, допомагають розщеплювати лактозу, підвищують засвоюваність білків.
Lactobacillus rhamnosus - знаходяться в дистальних відділах уретри здорових жінок, володіють високими адгезійними властивостями стосовно вагінальних епітеліоцитів, витісняють патогенну мікрофлору. Lactobacillus rhamnosus - нормалізують природне середовище піхви, відновлюють мікрофлору кишківника, підвищують місцевий імунітет.
Lactobacillus reuteri - присутні на всій протяжності травного тракту здорової людини: від порожнини рота до всіх органів шлунково-кишкового тракту, захищають від патогенної мікрофлори, доброчинно впливають на імунітет.
Lactobacillus plantarum - містяться в слині, в товстій кишці та інших органах, які здатні виробляти антимікробні речовини, молочну кислоту та інші корисні продукти.
Lactobacillus casei - входять до складу нормальної мікрофлори вульви та піхви, а також всіх органів шлунково-кишкового тракту, пригнічують ріст умовно-патогенних мікроорганізмів.
Lactobacillus fermentum - сприяють виробленню молочної кислоти - сильного антисептика, що знижує рівень холестерину, бере участь в кальцієвому обміні в організмі.
Bifidobacterium bifidum - підвищують швидкість регенерації слизових оболонок, сприяють синтезу антитіл, лізоциму, інтерферонів та цитокінів, активують фагоцитоз.
Фруктоолігосахариди - низькокалорійні вуглеводи, що створюють сприятливе середовище для росту корисної біоти, сприяють відновленню власної мікрофлори кишківника на тривалий термін.