Омега 3-6-9 капсули 1.4г №60- ціни у Хмільнику
- Виробник:
- Лікарська форма:Капсули
- Форма випуску:Капсули по 1,4 г № 60
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
- Діюча речовина:Омега-3
Омега-3 (альфа-ліноленова, ейкозапентаєнова і докозагексаєнова кислоти) є вкрай важливими компонентами сірої речовини мозку і клітинних мембран. Вони необхідні для нормального функціонування нервової та серцево-судинної систем, відіграють важливу роль у зниженні рівня холестерину, завдяки чому підтримують здоровий стан судин і попереджають їх пошкодження. Є дуже сильними антиоксидантами, попереджають передчасне старіння, завдяки своїй здатності регулювати жировий обмін допомагають боротися із зайвою вагою, відновлюють гормональний баланс, покращують роботу імунної системи.
Омега-6 (лінолева і гамма-ліноленова кислоти) – незамінні жирні кислоти, знижують в організмі рівень «поганого» холестерину, перешкоджають його відкладенню на стінках судин, допомагають нормалізувати жировий обмін. Омега-6 також бере участь в утворенні ейкозаноїдів, які сприяють згладжуванню симптомів менопаузи, покращують настрій і допомагають боротися зі стресом. Крім того, сприятливо впливають на шкіру і добре зволожують і підтримують пружність шкіри, здоров'я волосся і міцність нігтів. Рекомендована при цукровому діабеті, розсіяному склерозі, артриті, атеросклерозі, шкірних захворюваннях.
Омега-9 (олеїнова кислота) міститься в рослинних оліях. Ця кислота входить до складу мієлінових оболонок – захисних структур, що покривають всі нервові волокна. Олеїнова кислота перешкоджає накопиченню холестерину в крові, допомагає підтримувати здорову вагу, зміцнює захисні функції організму, необхідна для здоров'я судин, синтезу гормонів, нормального обміну речовин і багатьох інших процесів.
Рекомендації щодо застосування
Додаткове джерело омега-3-6-9-поліненасичених жирних кислот (ПНЖК); сприяє загальному зміцненню організму, нормалізації функціонування серцево-судинної системи, поліпшенню роботи ЦНС, запобігає передчасному старінню, має антиоксидантні властивості.