Пембина Блю капсули №20- ціни у Покровську
- Виробник:
- Форма випуску:Капсули 20 шт
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
Рекомендації щодо застосування
Може бути рекомендована лікарем в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин природного походження флавоноїдів, глікозидів, сапонінів, органічних кислот, ефірних олій та інші речовини з метою створення оптимальних умов функціонування сечовивідної системи, застосування при інфекціях сечового міхура та нирок, при сечокам'яній хворобі, в тому числі дієтична добавка, завдяки складу, виявляє антибактеріальну, сечогінну та підкислюючу властивість.
Шавлія (Salvia officinalis) - містить алкалоїди, флавоноїди, глікозиди, сапоніни, органічні кислоти, ефіри масла та інші сполуки які обумовлюють серед іншого бактеріостатичний та бактерицидний ефекти по відношенню до бактерій; це обумовлює додавання шавлії під час інфекцій сечовивідної системи. Урсолова кислота, що міститься у шавлії та журавлині обумовлює сечогінний ефект Пембіни-Блю.
Метиленовий синій - фенотиазінова сполука, гарно всмоктується у шлунково-кишковому тракті, потрапляє до сечовивідної системи де проявляє антисептичні властивості (має бактерицидну дію), а потім виводиться переважно з сечею. Ці особливості обумовили його присутність у декількох засобах, призначених для лікування сечовивідної системи.
Журавлина. З точки зору практичного застосування журавлини, вони особливо цінуються завдяки високому вмісту вітамінів, органічних кислот, флавоноїдів, цукрів і пектинових речовин. У плодах журавлини високий вміст вітаміну С, його в них стільки ж скільки і в апельсинах, грейпфрутах, лимонах, садової суниці. У ягодах журавлини також містяться вітаміни групи В: В1, В2, В5, В6, вітамін Е, РР і вітамін К1 (філлохинон). Переважаючою кислотою в журавлині є лимонна, а також яблучна, хінна, бензойна, урсолова, хлорогенова, олеанолова, кетоглутарова і оксикетомасляна кислоти. У незначних кількостях в ягодах журавлини є бурштинова та щавлева кислоти. До сахарів, якими багата журавлина в основному відносяться глюкоза і фруктоза, значно менше в цих ягодах сахарози. З полісахаридів найважливіше для людського здоров'я значення мають пектинові речовини, що містяться в журавлині. Плоди журавлини також містять біофлавоноїди, такі як лейкоантоціани, флавоноли антоціани, катехіни і фенолокислоти, а також бетаїн і важливі міро- і макроелементи: калій, кальцій і фосфор. У журавлині порівняно багато марганцю, заліза, міді і молібдену, вона мстить також магній, йод, барій, кобальт, бор, нікель, свинець, олово, срібло, цинк, хром, алюміній, титан. При такому багатому складі корисних речовин, калорійність журавлини складає всього 28 ккал.
Розглянувши склад журавлини, стає зрозуміло, чому науковці віднесли цю ягоду до найкорисніших для людини продуктів харчування. Завдяки високому вмісту солей калію і вітаміну С, журавлина дуже корисна для підтримки організму в період інфекційних і простудних захворювань, особливо в осінньо-зимовий період. Дослідженнями вчених виявлено позитивний вплив журавлини на стан здоров'я при захворюваннях сечовивідної системи. Фахівцями доведено, що 1.5 склянки соку журавлини в день знижують ризик загострення цього захворювання в два рази. Такий цілющий ефект ягід журавлини обумовлений вмістом у ний проантоцианідна і бензойної кислоти. Журавлина вважається природним антибіотиком через її антибактеріальні та протизапальні властивості. Крім того, в журавлині містяться речовини що перешкоджають утворенню тромбів в судинах.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.