Без ГМО.
Харчова (поживна) цінність 100 г:
Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 282,0 ккал
Фенхель звичайний нерідко називають аптечним кропом, а в народі ще й волоським або солодким кропом. Він має приємний ганусовий запах, солодкувато-пряний смак. Це багаторічна, трав'яниста рослина, але частіше за все його вирощують як дворічник або однорічник. У культурі також відомі два його різновиди - звичайний і овочевий. Пекучим, майже перцевим смаком відрізняються плоди перцевого фенхеля, а сорти «городній» і "гребневий" мають ніжне листя, яке можна використовувати для салату.
Рослина славиться не тільки пряно-ароматичними, а й лікарськими властивості. У його плодах міститься значна кількість ефірного і жирного масла, багато в насінні вітамінів, особливо провітаміну А, вітамінів С і Е. Є також вітамін К, групи В, нікотинова кислота, біотин, фолієва кислота. Присутні корисні натрій, калій, кальцій і залізо.