Вітамін С допомагає організму засвоювати залізо і загоювати рани, а також підсилює роботу ферментів. Він бере участь в синтезі колагену, який зміцнює судини, суглоби та кістки, та в окисно-відновних реакціях. Треба з обережністю приймати людям, які мають проблеми з кислотністю в шлунку. Високі дози вітаміну С можуть спричинити неприємні та болючі відчуття в епігастрії.
Вітамін С сприяє загальному зміцненню організму, підвищує опірність організму під час сезонних вірусних захворювань, сприяє підтримці нормальної роботи імунної системи під час та після інтенсивних фізичних навантажень, утворенню колагену для нормальної роботи кровоносних судин та функціонуванню кісток, хрящів, ясен, шкіри; запобігає виникненню синдрому хронічної втоми; має антиоксидантні властивості.
Вітамін С апельсин з Ацеролою більш резистентний до зміни рН ШКТ та менше подразнює слизову оболонку внаслідок наявності у складі аскорбату натрію. Містить натуральний екстракт ягід ацероли (барбадоськой вишні), який підвищує засвоєння біонутрієнтів.
Дорослим по 1 таблетці 1-2 рази на день після їди, запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 3-4 тижнів. За призначенням лікаря дози та термін вживання може бути змінено.
Індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту, діти до 12 років, вагітні та годуючи жінки після консультації з лікарем. З обережністю приймати при тромбофлебітові, схильності до тромбозів, цукровому діабеті, тяжких захворюваннях нирок, сечокам'яній хворобі.
Зберігати у недоступному для дітей місці, в упаковці виробника, в захищеному від світла приміщенні, при температурі від +5 до +25°C та відносної вологості повітря не вище 75%.