лактоза, рослинні олії (пальмовий олеїн, низькоерукова ріпакова, соняшникова), гідролізат білків молочної сироватки, пребіотики (галактоолігосахариди з лактози), кальцію ортофосфат, калію хлорид, олії, що містять довголанцюгові жирні кислоти LCP1 (рослинні олії з Mortierella alpina, риб’ячий жир), ефіри лимонної кислоти моно- і дигліцеридів жирних кислот, калію гідроксид, натрію гідроксид, L-тирозин, L-фенілаланін, магнію карбонат, холін, кальцію карбонат, вітамін C, L-триптофан, інозитол, заліза лактат, цинку сульфат, L-карнітин, пробіотики (молочнокислі лактобактерії L.fermentum hereditum®)2, пантотенова кислота, вітамін A, ніацин, міді сульфат, вітамін E, вітамін B1, вітамін B2, вітамін B6, марганцю сульфат, калію йодат, фолієва кислота, вітамін K, селен, біотин, вітамін D, вітамін B12.
1LCP – довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти ARA/DHA
2Lactobacillus fermentum CECT 5716
Гіпоалергенна молочна суміш HiPP «HA Combiotic 1» відноситься до останнього покоління наших гіпоалергенних сумішей, відповідає всім особливим потребам схильних до алергії дітей і містить:
Після приготування суміші можливо її розшарування, яке зникає при збовтуванні пляшки.
Важливо! Будь ласка, використовуйте для приготування молочної суміші тільки рекомендовану температуру: до 40°C, щоб запобігти пошкодженню пробіотиків (лактобактерій).
Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування.
Після приготування суміші можливе її розшаровування, яке зникає при збовтуванні пляшечки.
Розведену суміш потрібно використати протягом однієї години.
Непочатий пакет (упаковку) зберігайте у сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3°C до 25°C та уникайте перепаду температур.
Початий пакет (упаковку) щільно закривайте та зберігайте у сухих та гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25°C.
Вміст відкритого пакету використайте протягом 3-х тижнів.