Інструкція до препарату Карапуз Сік яблучний натуральний освітл.б цукру від 4мес.200мл
- Виробник:
Опис
Фруктове пюре ТМ Карапуз «Яблуко і персик» виготовляється на сучасному обладнанні на нашому власному заводі, який розташований в екологічно чистому регіоні України.
Пюре виготовляється за спеціальною технологією, яка дозволяє зберегти смак і корисність всіх інгредієнтів.
Наше пюре містить тільки натуральні фрукти і є відмінним джерелом вітамінів і мінералів для вашої дитини.
У його склад входить залізо, яке покращує склад крові і активує процес кровотворення. Є в пюре магній - важливий мінерал для серця, а також калій, який покращує роботу серцево-судинної системи. Також пюре містить вітамін С, що зміцнює імунітет і вітаміни групи В, які необхідні для нервової системи вашого малюка.
При виготовленні пюре ми використовуємо виключно зелені яблука, тому що саме в зелених яблуках цукру менше, ніж в червоних, а вміст вітамінів в 2 рази більше. Також зелені яблука - це найменш алергенний продукт.
Закупорювання банки відбувається методом Press Twist, що є додатковою гарантією безпеки продукції, а пюре надовго зберігає свій натуральний смак, колір і корисність.
Наше ніжне, натуральне пюре - ідеальний вибір для вашого малюка!
- без консервантів;
- без барвників;
- без ГМО.
Спосіб застосування
Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром!
У разі відсутності хлопка при відкритті банки, пюре вживати не можна!
Відкриту банку слід зберігати в холодильнику не більше доби, при кімнатній температурі - не більш трьох годин!
Ретельно вимийте руки перед приготуванням пюре.
Ложку обдайте окропом.
Перед вживанням пюре перемішайте.
Починайте прикорм з 1 чайної ложки 2 рази на день в 4 місяці, поступово збільшуючи порцію до 100 г на день до 6 місяців.
Склад
- яблуко / яблучне пюре (83,2%);
- персик / персикове пюре (10%);
- цукор.
Харчові характеристики:
- білки - 0,5 г/100г;
- вуглеводи - 17,1 г/100г.
Калорійність - 68 кДж /100г, 284 ккал/100г.
Умови зберігання
Термін придатності - 24 місяці.
Зберігати при температурі від 0 ℃ до 25 ℃ та відносній вологості на більше 75 %.