Лавеста-Вера капсули №30- ціни у Миколаїві
- Виробник:БОВИОС ФАРМ ООО УКРАИНА
- Форма випуску:Капсули
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
- Діюча речовина:Вітамін C, Цинк, L-аргінін, L-цистеин, Альфа-ліпоєва кислота
Може бути рекомендована як додаткове джерело амінокислот, вітамінів та мікроелементів для загального зміцнення організму на фоні стресів. Сприяє покращенню стану та зовнішнього вигляду шкіри, волосся та нігтів.
L-Метіонін — незамінна амінокислота, що входить до складу ферментів та майже всіх тканин, організмом засвоюється L-форма. Сприяє синтезу холіну, за рахунок чого нормалізує синтез фосфоліпідів із жирів і зменшує відкладення в печінці нейтрального жиру. Бере участь у синтезі адреналіну, креатину, активує дію ряду гормонів, ферментів, ціанокобаламіну, аскорбінової і фолієвої кислот. Знешкоджує деякі токсичні речовини шляхом метилювання. Тому L-метіонін добре впливає на стан нирок, знижує токсичність багатьох отруйних речовин, сприяє відновленню функцій печінки та створенню неорганічної сірки у організмі. Прискорює регенерацію.
Може застосовуватися при токсичних ураженнях печінки, такими як: цироз, ураження препаратами миш’яку, хлороформом, бензолом та іншими речовинами, алкогольна гепатопатія, токсичний гепатит, а також у складі комбінованої терапії цукрового діабету і хронічного алкоголізму, при дистрофії, білковій недостатності.
L-Лізин — незамінна амінокислота, знижує рівень тригліцеридів у сироватці крові. Лізин у поєднанні з проліном та вітаміном С попереджає утворення ліпопротеїнів, що викликають закупорку артерій.
Лізину необхідний при синтезі білка, тому може бути застосований при таких станах як: втома та слабкість, зниження апетиту, нездатності до концентрації, дратівливості, крововиливів в очне яблуко, втраті волосся, анемії та проблем у репродуктивній сфері.
L-Цистеїн — незамінна амінокислота, L-ізомер якої входить до складу білків. Надзвичайно важлива для формування третинної структури білків завдяки здатності утворювати дисульфідні містки й фіксувати наближеними у просторі ділянки протеїну віддалені по послідовності.
L-Аргінін — це умовно замінна амінокислота, що входить в основу білка і в невеликих кількостях виробляється в тілі людини. Найбільшу користь людині приносить L-аргінін. За наявності хронічних хвороб, цукрового діабету, травм або регулярних фізичних навантажень потреба організму людини в аргініні збільшується. L-аргінін забезпечує енергією клітини при ішемічних явищах. Сприяє нормалізації функціонування судин, при таких захворюваннях, як атеросклероз, діабетична ангіопатія, артеріальна гіпертензія, хронічна серцева недостатність.
L-аргінін чинить антигіпоксичну, мембраностабілізуючу, цитопротекторну, антиоксидантну, антирадикальну, дезінтоксикаційну дію, проявляє себе як активний регулятор проміжного обміну і процесів енергозабезпечення, відіграє певну роль у підтриманні гормонального балансу в організмі. Відомо, що аргінін збільшує вміст у крові інсуліну, глюкагону, соматотропного гормону і пролактину, бере участь у синтезі проліну, поліаміну, агматину, включається в процеси фібриногенолізу, сперматогенезу, чинить мембраностабілізуючу дію.
Ліпоєва кислота — є сірковмісним похідним каприлової кислоти. Ліпоєва кислота бере участь в мітохондріальному обміні речовин (клітинному диханні), також бере участь у регулюванні ліпідного та вуглеводного обміну в організмі. Вона сприяє покращенню проведення сигналу від інсулінового рецептора до внутрішньоклітинного транспортера глюкози GLUT4, що призводить до підвищення чутливості інсулінових рецепторів, та зниження інсулінорезистентності. Унаслідок зниження інсулінорезистентності спостерігається покращення захоплення глюкози адипоцитами, гепатоцитами та міоцитами скелетних м’язів; збільшуються запаси глікогену в печінці, одночасно дещо знижується концентрація глюкози в крові. Ліпоєва кислота має властивості антиоксиданта та зв’язувє вільні радикали, вільне тканинне залізо, та солі важких металів. При застосуванні ліпоєвої кислоти знижується рівень тригліцеридів крові, а також зменшується секреція тригліцеридів у печінці, що знижує ризик розвитку ожиріння, атеросклерозу та неалкогольного стеатогепатозу печінки. Ліпоєва кислота сприяє відновленню відростків нейронів, покращенню структурного стану мембран нервових закінчень, а також стимуляції регенерації нервових закінчень при їх пошкодженні. Ліпоєва кислота також має гепатопротекторну дію, та є ефективною при хронічному гепатиті (у тому числі при гепатиті C), цирозі печінки та неалкогольному стеатогепатозі. Ліпоєва кислота має антитоксичну дію, та застосовується при отруєнні алкоголем, солями важких металів, та при різних хронічних інтоксикаціях. Також може застосовуватися у комплексному лікуванні псоріазу.
Вітамін С є однією з основних речовин людського раціону, який необхідний для нормального функціонування кісткової та сполучної тканини. Вітамін також є антиоксидантом, приймає участь в утворенні імунітету.
Вітамін Е є антиоксидантом – так званий «вітамін молодості», приймає участь в укріплені стінки судин, захищає мембрани клітин від окисного пошкодження, бере участь у нейтралізації вільних радикалів. Вітамін Е є антигіпоксантом: він здатний стабілізувати мембрану мітохондрій та економити споживання клітинами кисню. Вітамін Е запобігає надлишковому тромбоутворенню.
Цинк – є природнім активатором понад 200 ферментів. Він діє як антиоксидант за допомогою складних механізмів. Цинк входить до складу багатьох ферментів організму людини приймає участь в укріпленні імунітету.
Селен – в організмі взаємодіє з вітамінами, ферментами та біологічними мембранами, бере участь у регуляції обміну речовин, в обміні жирів, білків та вуглеводів, а також в окисно-відновних процесах. Селен є складовим компонентом понад 30 життєво важливих біологічно активних сполук організму. Селен входить до активного центру ферментів системи антиоксидантно-антирадикального захисту організму, метаболізму нуклеїнових кислот, ліпідів, гормонів (глутатіонпероксидази, йодотиронін-дейододинази, тіоредоксинредуктази, фосфоселенфосфатази, фосфоліпід-гідропероксида та ін).
Селен входить до складу білків м’язової тканини, білків міокарда. Також селен сприяє утворенню трийодтироніну (біологічно активна форма тиреоїдних гормонів щитовидної залози).
Селен є синергістом вітаміну Е та йоду. При дефіциті селену йод погано засвоюється організмом. Відповідно до досліджень, селен необхідний для нормального функціонування імунної системи. Він задіяний у механізмах протидії вірусним інфекціям, включаючи ВІЛ. Було доведено, що у пацієнтів, з ВІЛ, він уповільнює перехід захворювання на СНІД.
Малі концентрації селену пригнічують гістамін і за рахунок цього мають антидистрофічний ефект та протиалергічну дію. Також селен стимулює проліферацію тканин, покращує функцію статевих залоз, серця, щитовидної залози, імунної системи.
Вітаміни групи B — вітаміни, розчинні у воді, виконують головну функцію — участь у тканинному диханні та виробленні енергії, відіграють важливу роль у підтримці як ментального, так і емоційного здоров’я.
Вітамін В1 (Тіамін) — відповідає за покращення таких функцій:
• енергетичний метаболізм;
• передача нервових імпульсів в мозок;
• метаболізм нейромедіаторів (ацетилхолін і серотонін);
• синтез колагену та інших білків.
Вітамін В2 (Рібофлавін) — необхідний для підтримки нормальної функції ока. Рибофлавін входить до складу зорового пурпуру, захищаючи сітківку ока від шкідливої дії ультрафіолетових променів. Вітамін B2 інтенсифікує процеси обміну речовин в організмі, беручи участь у метаболізмі білків, жирів і вуглеводів. Рибофлавін необхідний для утворення червоних кров’яних тілець і антитіл, для дихання і росту клітин. Він полегшує поглинання кисню клітинами шкіри, нігтів і волосся. Він поліпшує стан органа зору, беручи участь, поряд з вітаміном A, у процесах адаптації до сутінок, знижує втому очей і відіграє велику роль у запобіганні катаракти.
Вітамін В7 (Біотин) — відіграє ключову роль у загальному здоров’ї організму людини.
Допомагає забезпечити:
• здоровий вигляд шкіри рук і ніг
• природній колір шкіри
• здоровий колір язика
• енергетичний та емоційний баланс
• нормотонію
• покращення стану волосся
• відновлення апетиту
• зниження рівню холестерину і цукру в крові
• зниження проявів анемії
• зниження болючості та слабкості м’язів
Вітамін В9 (Фолієва кислота) — впливає на кровотворення, стимулює утворення еритроцитів та лейкоцитів, знижує вміст холестерину у крові. Зменшує явища гіпоксії.
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.