Інструкція до препарату ОЛІЯ насіння гарбуза 200мл
- Виробник:
- Температура зберігання:від 8°C до 15°C
Гарбузова олія застосовують при захворюваннях серця, судин, печінки, жовчного і сечового міхура, простатиті.
Корисний і смачний продукт лікує гастрит, попереджає розвиток хронічних запалень, позбавляє від печії, підтримує еластичність шкіри та судин. Регулярне вживання олії з насіння гарбуза зміцнює імунітет, стимулює обмін речовин, допомагає схуднути, покращує стан шкіри та волосся.
Показання до застосування
- покращує склад крові;
- зміцнюючи стінки судин і запобігаючи утворенню холестеринових бляшок;
- є хорошим профілактичним засобом інсультів і інфарктів;
- застосовується при жировій дистрофії і алкогольному ураженні печінки;
- лікування захворювань нирок, сечового міхура;
- має протизапальну дію при аденомі передміхурової залози;
- стимулює сексуальну активність, позитивно впливає на передміхурову залозу;
- ефективне лікування при псоріазі, себореї, опіках, попрілостях, грибкових ураженнях.
Склад
Ненасичені жирні кислоти (більше 80%):
- Омега-3 (близько 15%).
- Омега-6 (18-47%).
- Омега-9 (18-40%).
Насичені жирні кислоти:
- Пальмітинова (6-15%).
- Стеаринова (близько 7%).
- Арахінова (менш 0.8%).
- Лігноцеринова (менше 0.5%).
- Бегенова (менше 0.5%).
- Міристинова (менш 0.2%).
Вітаміни: А, В1, В2, В3, В4 (холін), В5, В6, В9; Вітамін С, Е, F, К, P, PP, вітамін T або карнітин.
Спосіб застосування
Приймати по 1 чайній ложці за 30 хвилин до їди не запиваючи 3-4 рази на день протягом 2-3 місяців. Потім зробити перерву на 1-2 місяці та повторити курс. Можливо додавати в салат не більше 2-х разів на день.