Олія з плодів обліпихи.
Харчова (поживна) цінність 100 г:
Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 895 ккал.
Не є лікарським засобом.
Як джерело ненасичених жирних кислот, токоферолів та бета-каротину; для нормалізації функціонування органів травлення у осіб, що страждають на виразкову хворобу шлунку та дванадцятипалої кишки; для допомоги в досягненні регенерації ушкоджених слизових оболонок шлунково-кишкового тракту; обволікаючої та жовчогінної дії.
По 1 чайній ложці 2 рази на день за 15-20 хвилин до вживання їжі. Тривалість прийому 3-4 тижні.
Не приймати при індивідуальній чутливості до компонентів, гепатиті, панкреатиті, жовчокам'яній хворобі, під час вагітності, в період лактації, а також дітям, віком до 12 років. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.
Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25 0С та відносній вологості повітря не вище за 75 %. Зберігати в недоступному для дітей місці.
3 роки.
Виробник (відповідальний за інформацію про харчовий продукт): ПрАТ "Фармацевтична фабрика "Віола", Україна, 69063, м. Запоріжжя, вул. Академіка Амосова, 75