розторопші плоди подрібнені.
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: білки – 22,0 г, вуглеводи - 11,0 г, жири - 14,5 г; калорійність: 262,5 ккал (1098,3 кДж).
Плоди розторопші мають гепатозахисну дію, сприяють покращенню функції печінки, нормалізують травлення. Розторопша плямиста профілактично захищає непошкоджені гепатоцити і підвищує їхню стійкість до інфекції та різного роду отруєнь. Розторопша підсилює утворення жовчі та прискорює її виведення, нормалізуючи тим самим процеси травлення та обмін речовин.
Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації обміну речовин, сприяє покращенню процесів травлення та функціонального стану печінки.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Дорослі по 1 чайній ложці без верху тричі на день перед їжею, запиваючи водою.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
Індивідуальна чутливість до речовин, що містяться в плодах розторопші, вагітним та жінкам, які годують груддю, дітям до 12 років. Не є лікарським засобом.
Зберігати в упаковці виробника, в сухому та недоступному для дітей місці за температури не вище 30 °C.
24 місяці від дати виготовлення.
Розсипна пачка по 200 г.