Інструкція до препарату Вітамін С+екстракт калини капс. №30 ТМ PALIANYTSIA
- Виробник:
- Форма випуску:Капсули
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
Вітамін С+ екстракт калини від PALIANYTSIA – це комплексна добавка для зміцнення імунітету, профілактики захворювань сечовидільної системи та покращення загального самопочуття.
Вітамін С попереджує та уповільнює пошкодження клітин вільними радикалами, які зазвичай містяться в сигаретному димі, забрудненні навколишнього середовища, алкоголі та промислових хімікатах. Це робить вітамін С ключовим елементом захисту тіла від пошкоджень.
Вітамін С в основному міститься в лейкоцитах, первинних клітинах імунної системи. Вітамін необхідний освіти лейкоцитів для захисту організму від інфекцій. Він не може накопичуватися в організмі, тому важливо отримувати його на постійній основі.
Калина, додана до складу препарату, є багатим джерелом вітамінів та мінералів. Має протизапальні, протибольові, антибактеріальні, вітамінізуючі властивості. Показана для профілактики захворювань нирок та сечовидільної системи у жінок (цистит, нефрит, пієлонефрит).
Комплексна добавка позитивно впливає на роботу нервової системи, ШКТ, очищає організм від токсинів, покращує функції печінки.
Рекомендації
Дорослим та дітям від 12 років приймати по 1 капсулі на день під час їжі.
Склад
Розмір порції: 1 капсула.
Кількість порцій в упаковці: 30.
Вітамін С (аскорбінова кислота) – 500 мг
Екстракт калини – 50 мг
Допоміжні речовини: МКЦ.
Попередження
Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітність, годування груддю. Перед вживанням проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати вказану кількість (порцію) для щоденного споживання. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яким захворюванням.
Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +5˚С до +25˚С та відносній вологості повітря не більше 75%. Дієтичну добавку слід зберігати у недоступному для дітей місці.
Термін придатності: 2 роки з дати виготовлення.