Допоміжна речовина: капсула рослинна.
Агарік (Agaricus Blazei) — дієтична добавка, яка сприяє загальному зміцненню організму, нормалізації функціонування лімфатичної системи, виведенню продуктів метаболізму, відновленню пробіотичної мікрофлори кишківника.
Агарик недалекий родич печериці, у нього потовщений порожнистий брудно-білий капелюшок і досить висока ніжка. У їжу гриб Агарик вживається давно. Особливу популярність він завоював на південному сході Бразилії за 60 км від району Сан-Паулу, де є невелике містечко П'єдаде. У мешканців цього міста третина кулінарних рецептів з грибом Агарік, а ще в цьому районі вкрай низький рівень захворюваності на рак. У 1967 році саме цей факт привернув увагу вчених і вони взялися за вивчення корисних властивостей гриба. Європейськими дослідниками доведено протиракову активність гриба, а також здатність до регуляції глікемії. Також було встановлено, що включення гриба Агарік до раціону нормалізує кров'яний тиск і знижує рівень холестерину.
Дорослим і дітям віком від 14 років по 1 капсулі 2–3 рази на день за 20-30 хвилин до вживання їжі. Капсулу слід запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 4-8 тижнів. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем. За призначенням лікаря дози та термін вживання може бути змінено.
Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, діти до 14 років, вагітність та період лактації.
Зберігати в упаковці виробника, за температури до +25 ºС, захищеному від попадання прямих сонячних променів місці, при відносній вологості повітря не вище за 85%.
Строк придатності 36 місяці з дати виробництва.
Зберігати у недоступному для дітей місці.
Капсули 120 шт.