Інструкція до препарату Масло какао 45г
- Виробник:
Опис
Олію какао нерафіновану одержують з плодів вічнозеленого дерева какао (Шоколадне дерево (Theobroma cacao) з родини Теоброма (Theobroma)) методом віджимання какао-маси. Батьківщина какао - Південна Америка, також широко культивується на півдні Західної Африки, в Нігерії і Гані, у Вест-Індії, Південній Америці, Океанії.
Ботанічна назва Шоколадного дерева походить від грецьких слів: Theos - бог і Broma – їжа – «Їжа богів» і зобов'язана Карлу Ліннею. При цьому назва відображала не тільки те, що перший час шоколад був відомий лише при королівському дворі Іспанії, потім Франції, але і те, що продукт мав справді неповторний аромат, божественний смак.
Видова ж назва какао (cacao), або, як часто його називають в багатьох латиноамериканських країнах - "кокоа" (cocoa), своїм етимологічним корінням йде з мови стародавніх мезоамериканських цивілізацій ацтеків і майя.
За температури 16-18°С олія по консистенції - тверда, крихка. Температура повного розплавлення 32-35°С; при 40°С олія має рідку маслянисту консистенцію. При розливі олія застигає (переходить у тверду форму) і при її застиганні (твердінні) можуть утворюватись кристали у вигляді легкого нальоту (у вигляді опушення), що не говорить про утворення плісняви та невідповідності якості. Якість продукту підтверджується паспортом (сертифікатом) якості виробника.
Застосовується:
- для догляду за шкірою усіх типів;
- для догляду за дитячою шкірою;
- для догляду за волоссям.
Натуральна рослинна олія «Какао» від ТМ «Ароматика» допомагає усувати невеликі косметичні дефекти: неглибокі шрами, наслідки вугрової висипки, а також надає пружності шкірі тіла.