Санзим порошок для приготування сиропу флакон 60г- ціни у Харкові
- Виробник:
- Форма випуску:Порошок для приготування сиропу
- Умови відпуску:Без рецепта
- Діюча речовина:Папаин, Пепсин, Санзима
Папаїн - фермент із класу каталаз, який схожий за своєю дією на шлунковий сік; виділений у кристалічному вигляді із соку динного дерева - папайї (Carica papaya). Але на відміну від пепсину, папаїн активний не тільки в кислих, а й у нейтральних та лужних середовищах. Він каталізує гідроліз білків, пептидів та амідів та ефірів, особливо ефективно розщеплює білки м'яса. Важливо, що папаїн не лише сам має протеолітичну активність, а й потенціює дію протеаз.
Пепсин - фермент, який відіграє значну роль у травленні людини, виконуючи один із важливих етапів у ланцюжку перетворень білків їжі на амінокислоти. Пепсин каталізує гідроліз білків та пептидів. Використовується при порушенні травлення.
Санзим (&-α-амілаза фунгального походження) - мультиензимний комплекс, отриманий в Японії шляхом ферментації гриба Aspergillus oryzae, який не має аналогів і складається з більш ніж 30-ти різних ферментів: протеази, амілази, ліпази, целюлази, рибонуклеази, пектинази, фосфатази, трипсиногенактивуючого та інших ферментів. Завдяки такому складу, санзим сприяє гідролізу практично всіх компонентів хімусу, включаючи білки, жири, вуглеводи та полісахариди.
Рідка форма комплексу ферментів забезпечує зручність прийому у спинальних хворих, а також дає можливість введення через зонд.
Оскільки до складу препарату входять не тільки «готові» заміщаючі ферменти, а й компоненти, що стимулюють функцію підшлункової залози, власна панкреатична секреція не пригнічується. Тому ймовірність виникнення звикання та синдрому «скасування» мінімальна.
Прийом травних ферментів у складі комплексної терапії сприяє зменшенню проявів абдомінального больового синдрому, колік, зригування, метеоризму, підвищеної нервово-рефлекторної збудливості, покращує апетит та процеси травлення.
Може використовуватися при гастроінтестинальних розладах при харчовій непереносимості (непереносимості лактози, гастроінтестинальної харчової алергії) у дітей перших років життя.
Рекомендації щодо застосування
Рекомендується до раціону харчування як додаткове джерело харчових ензимів природного походження людям, які мають проблеми порушення функції травлення.