Інструкція до препарату Ацерола-С 500 з біофлавоноїдами капсули по 800 мг №30
- Виробник:
Склад
1 капсула містить: активні інгредієнти: сік ацероли висушений – 300 mg(мг), збагачений 350 mg(мг) вітаміна С – що відповідає 500 mg(мг) L-аскорбінової кислоти, цитрусові біофлавоноїди – 25 mg(мг) (що відповідає 11,25 mg(мг) гесперидину); допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, діоксид кремнію аморфний (орісіл); оболонка капсули: желатин.
Загальна характеристика
Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами рекомендовано вживати як додаткове джерело натурального вітаміну С та цитрусових біофлавоноїдів при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів. Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами сприяє нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій.
Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами
- має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості,
- сприяє підвищенню опірності імунної системи
- синтезу колагену та зміцненню стінок судин
- сприяє швидкому загоєнню ран
- володіє антиагрегантними властивостями
- зміцнює серцево-судинну систему
Ацерола ( Malpighia emarginata) – також відома, як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі. Плоди ацероли містять вітаміну С в 50-100 разів більше, ніж апельсини чи лимони. Доведено, що вітамін С ацероли засвоюється людиною краще, ніж синтетична аскорбінова кислота. Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки каротиноїдів, антоціани та флавоноїди, що мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти. Також була доведена протимікробна, гіпоглікемічна та гепатопротекторна дія ацероли.
Вітамін С (Vitamine C) або аскорбінова кислота відноситься до групи водорозчинних вітамінів. Оскільки вітамін С не синтезується самостійно, дуже важливо забезпечити його постійне надходження до організму. Рівень вітаміну С у крові є маркером здоров’я. Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводно та білкового обмінів і синтезі багатьох гормонів. Вітамін С підвищує неспецифічну резистентність організму і нормалізує роботу імунної системи. Застосування аскорбінової кислоти скорочує тривалість протікання ГРВІ. Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену для підтримки функцій шкіри, судин, ясен, хрящів та зубів та пришвидшує загоєння ран.
Цитрусові біофлавоноїди є природним доповненням до вітаміну С і містяться в основному в шкірці грейпфрутів, лимонів і апельсинів. Основне завдання біофлавоноїдів - мінімізувати дію вільних радикалів, які руйнують клітини і провокують збій у функціонуванні всього організму. Цитрусові біофлавоноїди мають антиоксидантну, тонізуючу і відновлюючу дію. Застосовуються при загальному стані втоми, зниженні ваги, інфекційних і вірусних захворюваннях, зміцнюють судинну систему та сприяють зміцненню імунітету. Цитрусові біофлавоноїди сприяють кращому засвоєнню вітаміну С та підвищують його біодоступність.
Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) добавки: білки – 15,0 g(г), вуглеводи – 1,1 g(г), жири – 0 g(г); 64,4 kcal(ккал) / 269,4 kJ(кДж).
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості (2 капсули): білки – 0,13 g(г), вуглеводи – 0,01 g(г), жири – 0 g(г); 0,54 kcal(ккал) / 2,26 kJ(кДж).