Доппельгерц актив Куркумін + вітамін D капсули №30- ціни у Луцьку
- Виробник:
- Лікарська форма:Капсули
- Форма випуску:Капсули, по 30 капсул в картонній упаковці
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
- Діюча речовина:Вітамін D, Куркумін С3
Куркума (Curcuma Longa L.) – рослина сімейства імбирних, що здавна відома в країнах Азії, особливо в Індії, одна з найпопулярніших спецій в світі. Окрім яскравого смаку та аромату ця рослина має безліч корисних властивостей, серед яких антиоксидантні, протизапальні, ранозаживляючи та антимікробні.
Основними біологічно активними компонентами екстракту кореню куркуми є куркуміноїди, а саме куркумін – який належить до поліфенолів, найбільшої групи антиоксидантів. Завдяки антиоксидантним властивостям куркумін здатний:
- знижувати рівень холестерину та зменшувати ризик виникнення серцево-судинних захворювань, він мобілізує α-токоферол з жирової тканини, який, в свою чергу, забезпечує захист судин від окислювального пошкодження, що виникає при розвитку атеросклерозу;
- боротися з наслідками забрудненого навколишнього середовища, які мають негативний вплив на організм людини;
- сповільнювати процеси старіння.
Деякі групи людей більш схильні до високого ризику виникнення захворювань у випадку недостатнього надходження антиоксидантів та/або у випадку оксидативного стресу. Це стосується жінок під час клімаксу, людей похилого віку, людей з зайвою вагою, курців, людей, що ведуть малорухливий спосіб життя.
Куркума та компоненти, що входять до її складу, сприяють покращенню виділення жовчі та шлункового соку, тому корисні при захворюваннях печінки та жовчного міхура.
Куркумін має здатність зменшувати суглобові болі. Це особливо важливо:
- для спортсменів, які витримують значні фізичні навантаження;
- для людей похилого віку;
- для людей, які мають запальні та деструктивні пошкодження суглобів.
Також Куркумін здатний підвищувати імунітет, допомагає хворим з хронічними захворюваннями відновити сили після хвороби, а також вберегтися від застуди та грипу в період сезонних захворювань. Підвищенню імунітету сприяє і Вітамін D , що входить до складу продукту.
Наш організм здатен виробляти вітамін D самостійно, але за умови регулярного впливу сонячних променів, нажаль в наших широтах сонця замало.
Комбінація куркуміну, вітаміну D та піперину має синергічний вплив на імунну систему.
Піперин – це алкалоїд, основний біологічно активний компонент різних видів перцю, а саме перцю чорного. Однією з найважливіших властивостей піперину є інгібування процесу глюкуронізації в печінці та кишківнику. Також піперин має судинорозширюючи властивості, які сприяють абсорбції активних інгредієнтів. Застосування куркуміну в комплексі з піперином підвищує біодоступність куркуміну в декілька разів.
Рекомендації щодо застосування
Може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело природного біофлавоноїда куркуміну, вітаміну D та піперину, які обумовлюють антиоксидантну, протизапальну, імуностимулюючу дію та створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.
Не слід використовувати, як заміну повноцінного раціону харчування.
Дія
- нормалізує функцію опорно-рухового апарату;
- покращує рухливість і гнучкість суглобів;
- має антиоксидантну дію;
- знижує скутість м'язів і прискорює процеси їх відновлення;
- надає загальнозміцнюючий ефект.