Монморол капсули №60- ціни у Нікополі
- Виробник:
- Форма випуску:Капсули
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
Монморол® містить науково обґрунтовану комбінацію речовин рослинного походження, що володіють доведеною гіпоурікемічною та протизапальною дією. Монморол® у поєднанні з традиційною гіпоурікемічною терапією сприяє більш швидкому зниженню рівня сечовою кислоти та досягненню стійкого та тривалого міжрецидивного періоду. Монморол® може бути рекомендований пацієнтам з цукровим діабетом та сечокам'яною хворобою нирок для профілактики гіперурікемії та зменшення підвищених рівнів сечовою кислоти.
CherryPURE® складається зі 100% натуральної вишні Монморансі (Prunus Cerasus). Для отримання сухого концентрату використовується лише збагачена поживними речовинами шкірка вишні сорту Монморансі, висушена за технологією сублімації, що максимально зберігає активні речовини, до концентрації 50:1. Під час збору врожаю враховується оптимальний ступінь стиглості для найвищого вмісту поживних речовин. Це робить CherryPURE® найбільш концентрованим порошком вишні на світовому ринку. Саме вишня сорту Монморансі, що ендемічно вирощується біля озера Мічіган у США, містить значно більший рівень антоціанів (червоно-фіолетових пігментів), флавоноїдів, поліфенолів і багатьох антиоксидантів порівняно з іншими сортами вишні. Саме терпка вишня сорту Монморансі довела у чисельних клінічних дослідженнях здатність знижувати рівень сечової кислоти за рахунок екскреції уратів з сечею. Вживання вишні сорту Монморансі входить до рекомендацій щодо способу життя та харчування для пацієнтів із подагрою та гіперурикемією оновлених рекомендацій Австрійського товариства ревматології та реабілітації.
Сухий екстракт верби (Salix alba) є природним протизапальним та знеболюючим агентом за рахунок наявності у складі саліцину та інших похідних саліцилової кислоти. Кора верби має давню традицію використання, як жарознижуючий та знеболюючий засіб, починаючи з 18 століття. У теперішній час є особлива увага до екстракту верби, як фітоанальгетика з протизапальною дією, що має кращу переносимість порівняно з нестероїдними протизапальними засобами (НПЗЗ). Екстракт верби входить до Британської фармакопеї та рекомендований Німецькою комісією Е. Механізм дії екстракту білої верби полягає в інгібуванні ферментів ЦОГ-1 і ЦОГ-2, що призводить до блокування вивільнення запальних простагландинів. Різноманітні рандомізовані плацебо-контрольовані дослідження, у яких порівнювали кору білої верби з нестероїдними протизапальними препаратами, показали ефективність, порівнянну з цими засобами. Саліцин з кори білої верби перетворюється в саліцилову кислоту в печінці, і вважається, що він має менше побічних ефектів, ніж аспірин та інші НПЗЗ. Таким чином екстракт верби впливає на одну з ключових ланок патогенезу подагри – запалення, та синергічно діє разом з терпкою вишнею Монморансі.
Рекомендації щодо застосування
Монморол® рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження, що сприяють зниженню рівня сечової кислоти при гіперурікемії та подагрі. Монморол® сприяє екскреції (виведенню) уратів з сечею, тим самим знижуючи рівень сечової кислоти та її негативний вплив на органи і системи.