Зест Омега Концентрат капсули №30- ціни у Луцьку
- Виробник:
- Форма випуску:30 м’яких желатинових капсул у банці, в коробці.
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
- Діюча речовина:Риб'ячий жир, Эйкозапентаеновая кислота (EPA), Докозагексаеновая кислота (DHA)
ЗЕСТ Омега Концентрат/ZEST® Omega Concentrate – джерело омега-3 ПНЖК з риб’ячого жиру.
Омега-3 ПНЖК відіграють важливу роль у підтримці здоров’я серця, серцево-судинної системи, нормального тиску, тонусу судин, нормального рівня згортання крові, сприяють зниженню ризику розвитку атеросклерозу та серцево-судинних захворювань. Омега-3 сприяють покращенню розумової діяльності, пам’яті та функції нервової системи, допомагають зміцнити імунну систему, сприяють підтримці здорової функції зору.
Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) сприяє підтримці нормального рівня тригліцеридів в сироватці крові, протидіє розвитку запальних процесів в організмі та оксидативному стресу, відіграє позитивну роль у підтримці здоров’я імунної та серцево-судинної систем.
Докозагексаєнова кислота (ДГК) є основною омега-3 ПНЖК у сірій речовині головного мозку, вона становить близько 15% всіх ПНЖК у лобній корі людини, справляє позитивний вплив на передачу нервових імпульсів тавідіграє важливу роль у підтримці розумової діяльності, активації запам’ятовування та здатності до навчання.
Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) дієтичної добавки на 100 g (г): білки - 19,469 g (г), жири - 70,665 g (г), вуглеводи – 7,084 g (г); 3066,003 kJ (кДж)/742,196 kсаl (ккал) на 1 капсулу: білки – 0,276 g (г), вуглеводи – 0,101 g (г), жири – 1,003 g (г); 43,499 kJ (кДж)/10,530 kсаl (ккал).
Рекомендації щодо застосування
Застосовується в якості дієтичної добавки до раціону харчування, як додаткове джерело незамінних омега-3 ПНЖК – ейкозапентаєнової (ЕПК), докозагексаєнової (ДГК) та Вітаміну Е з метою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму для підтримки здоров’я серця, серцево-судинної системи, тонусу та еластичності судин, нормалізації артеріального тиску та рівня тригліцеридів і холестерину в сироватці крові, підтримки стану в межах норми імунної та нервової систем. Сприяє покращенню розумової діяльності та пам’яті.