На одну капсулу: риб’ячий жир з тунця - 500 мг(mg).
Маса вмісту капсули: 500 мг(mg) риб’ячого жиру з тунця, що містить омега-3 ПНЖК у формі природних тригліцеридів – 160 мг(mg), із них докозагексаєнової кислоти ДГК – 115 мг(mg) та ейкозапентаєнової кислоти ЕПК – 25 мг(mg).
Інші компоненти: желатин, гліцерин (оболонка капсули).
Не містить барвників і ароматизаторів.
Як додаткове джерело омега-3 поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) у формі природних тригліцеридів (переважно докозагексаєнової кислоти ДГК та ейкозапентаєнової кислоти ЕПК). ДГК в організмі зустрічається практично у всіх клітинах, але найбільше сконцентрована в клітинах головного мозку, сітківки ока та серця. ЕПК здійснює антиатерогенний ефект і позитивно впливає на стан та функціонування кровоносних судин. Тому дієтична добавка «Риб’ячий жир з тунця» може бути використана для забезпечення оптимального функціонування головного мозку і центральної нервової системи, для покращення уваги та пам‘яті; для зниження надмірної дратівливості під час активних розумових навантажень та зменшення проявів синдрому хронічної втоми. Застосовується для підтримки нормальної роботи органу зору (особливо сітківки ока), попередження надмірної втоми очей. Вживається з метою зменшення ризику розвитку серцево-судинних захворювань, у тому числі ішемічної хвороби серця (ІХС), інфаркту міокарда або інсульту; для підтримки кровоносних судин на відповідному рівні, враховуючи те, що ЕПК сприяє зниженню рівня ліпідів і холестерину в крові та запобігає розвитку атеросклерозу.
Позитивно впливає на стан та функціонування суглобів. Запобігає розвитку передчасного старіння. Поліпшує стан шкіри, нігтів та волосся.
Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Дорослим та дітям з 11-ти років по 4 капсули один раз на день, запиваючи невеликою кількістю води, під час їжі.
4 капсули (денна порція) містять: омега-3 ПНЖК – 640 мг(mg), із них ДГК – 460 мг(mg), ЕПК – 100 мг(mg).
Середній курс вживання 2-6 місяців. Необхідність повторного курсу узгоджується з лікарем.