Інструкція до препарату Solgar Жир з печінки тріски капсули флакон №100
- Виробник:
- Форма випуску:Капсули
- Умови відпуску:Без рецепта
- Температура зберігання:від 15°C до 25°C
- Діюча речовина:Вітамін D, Рыбий жир из печени трески, Вітамін А
Склад:
- Жир із печінки тріски 400 мг
- ЕПК (ейкозопентаєнова кислота) 28 мг
- ДГК (докозагексаєнова кислота 28 мг
- Вітамін А (1250 МО) 378 мкг
- Вітамін D (135 МО) 3,4 мкг
Допоміжні речовини:
- Желатин
- Гліцерин
Властивості
Капсули Жир із печінки норвезької тріски - біологічно активна добавка до їжі, яка є додатковим джерелом омега 3, вітамінів А та D. допустимий рівень споживання та 15% добової потреби ПНЖК омега-3.
Риб'ячий жир, отриманий з олії печінки тріски. Поряд з вітамінами А і Д містить такі жирні кислоти ряду Омега-3, як ЕПК (ейкозапентаєнова кислота), ДГК (докозагексаєнова кислота). Риб'ячий жир – важливе джерело таких жиророзчинних вітамінів, як А і Д. вітамін Д, що міститься в риб'ячому жирі, корисний для кісток, а вітамін А підтримує здоров'я шкіри.
Спосіб застосування:
Дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу.
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +15°С до +30°C. Після відкриття упаковки зберігає у прохолодному місці.
Термін придатності – 3 роки.
Форма випуску:
100 капсул.