Допоміжні речовини:
Капсули Жир із печінки норвезької тріски - біологічно активна добавка до їжі, яка є додатковим джерелом омега 3, вітамінів А та D. допустимий рівень споживання та 15% добової потреби ПНЖК омега-3.Риб'ячий жир, отриманий з олії печінки тріски. Поряд з вітамінами А і Д містить такі жирні кислоти ряду Омега-3, як ЕПК (ейкозапентаєнова кислота), ДГК (докозагексаєнова кислота). Риб'ячий жир – важливе джерело таких жиророзчинних вітамінів, як А і Д. вітамін Д, що міститься в риб'ячому жирі, корисний для кісток, а вітамін А підтримує здоров'я шкіри.
Дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу.
Індивідуальна непереносимість компонентів.Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +15°С до +30°C. Після відкриття упаковки зберігає у прохолодному місці.Термін придатності – 3 роки.
100 капсул.