У кошику порожньо
вхід
(067) 523-30-77(095) 330-40-17(093) 811-27-890-800-302-302(Безкоштовно по Україні з мобільних)
Графік роботи Call-центру з 8:00 до 20:00, Без вихідних
Інструкція до препарату Лактокен капсули №30
Зовнішній вигляд товару може відрізнятися від зображеного

Інструкція до препарату Лактокен капсули №30

  • Виробник:
  • Форма випуску:
    Капсули
  • Умови відпуску:
    Без рецепта
  • Температура зберігання:
    від 15°C до 25°C
407.30 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 21.11.2024
- самовивезення з точки видачі

Склад

Кожна капсула містить 9 штамів життєздатних пробіотичних мікроорганізмів, які є частиною нормальної кишкової флори:

  • Lactobacillus acidophilus (7,0 х108),
  • Lactobacillus rhamnosus (4,0 х108),
  • Lactobacillus casei (3,0 х108),
  • Lactobacillus plantarum (3,0 х108),
  • Lactobacillus bulgaricus (3,0 х108),
  • Bifidobacterіum longum (3,0 х108),
  • Bifidobacterіum infantis (3,0 х108),
  • Bifidobacterіum breve (3,0 х108),
  • Streptococcus thermophilus (4,0 х 108),
  • фруктоолігосахариди 100,0 мг.

Допоміжні речовини: желатинова капсула - 99,0 ± 6,0 мг.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

Харчова цінність (однієї капсули): Енергетична цінність - 3,85 Ккал, білки - 0,03г, вуглеводи - 0,78г, цукор - 0,00, жири - 0,00.

Властивості

Застосування у комплексному лікуванні патології ШКТ

  • Гостра діарея (Лактобактерії та біфідобактерії секретують речовини, які мають антибактеріальні властивості, сприяють зниженню кислотності кишкового вмісту, пригнічуючи розмноження кишкових патогенів. Пробіотики – ефективне доповнення до регідратаційної терапії при лікуванні гострої інфекційної діареї.)
  • Антибіотик-асоційована діарея (ААД) (Мікроорганізми Lactobacillus spp. Стимулюють місцевий імунітет слизової кишечника, виробляють сполуки, які мають антимікробну активність і перешкоджають адгезії ентеропатогену до епітеліоцитів).
  • Запальні захворювання кишечника, такі як хвороба Крона і неспецифічний виразковий коліт (Пробіотики і сімбіотіки здатні позитивно впливати на запальний процес в стінці кишечника, перешкоджають розвитку вірусів, швидко усуваючи їх із кишкового тракту. Збільшують кількість муцину в тонких кишках. Сприяють підтримці ремісії).
  • Ерадикація Helicobacterpylori (Зменшують бактеріальну колонізацію, дозволяючи підтримувати низькі рівні H. pylori в шлунку на основі конкурентного виключення і шляхом стимуляції імунної відповіді. Додавання пробіотиків до стандартної потрійної антихелікобактерної терапії (інгібітор протонного насоса, кларитроміцин, амоксицилін) сприяє підвищенню частоти ерадикації H. pylori і значному поліпшенню переносимості стандартного лікування).
  • Синдром подразненого кишківника (знижують вираженість больового синдрому і здуття живота. Здатні регулювати моторику кишечника, причому це виявляється як у випадку її уповільнення (запори), так і у випадку посилення (діарея)).
  • Непереносимість лактози (Лактобактерії допомагають засвоювати молочні продукти, розщеплюючи лактозу, сприяють кращому засвоєнню кальцію).

Профілактика інфекційних захворювань у дітей і дорослих (застосування пробіотиків у сезон підвищеної захворюваності на ГРВІ скорочує тривалість симптомів застуди на два дні і зменшує вираженість її симптомів).

Підвищення імунітету (пробіотики стимулюють імунну систему, збільшуючи виробництво:

  • В-лімфоцитів, які розпізнають антитіла;
  • фагоцитів та їх активність;
  • IgA, IgG, IgM.

Атопічний дерматит. (змінюють транслокацію антигенів і підвищують ефективність лікування алергії).

Урогенітальні інфекції у жінок (Пробіотики продукують молочну кислоту, бактерицидні речовини (антимікробні пептиди або бактеріоцини) і перекис водню, модифікують імунну відповідь (синтез IgA та протизапальних цитокінів), продукують біосуфраканти і колаген-зв'язуючі білки, синтезують специфічні молекули, здатні знижувати вірулентність патогенів).

Хірургічні інфекції (Вступають в конкурентні відносини з патогенними бактеріями в кишковій стінці, виробляють протимікробні речовини і покращують імунітет).

Знижують рівень холестерину в крові (молочнокислі бактерії пов'язують холестерол і виводять його з організму).

Протипухлинний ефект (клітинні стінки молочнокислих бактерій (як живих, так і мертвих) мають антимутагенні і антиканцерогенні властивості; молочнокислі бактерії пов'язують мутагени і канцерогени в нерозчинний комплекс і виводять їх з організму).

Пребіотики (Фруктоолігосахариди)

Стимулюють розвиток власної кишкової мікрофлори. Містять нутрицевтичні речовини, які є джерелом енергії і поживними речовинами для кишкових мікроорганізмів.

Підсилюють всмоктування кальцію.

Зменшують транзитний час проходження їжі через шлунково-кишковий тракт.

Підвищують природний імунітет (продукція IgA, цитокінова модуляція і Т.Д.)

Метаболічні ефекти: продукція коротколанцюгових жирних кислот, жировий метаболізм, абсорбція іонів (Са, Fe, Mg)

Поєднання пробіотиків з пребіотиками потенційно покращує виживання і приживлюваність в кишечнику пробіотиків, а також вибірково стимулює ріст і активацію метаболізму індигенних лактобактерій і біфідобактерій.

Терапевтичні характеристики окремих перебіотиків і пробіотиків:

Lactobacillus acidophilus

  • Нормалізують мікрофлору кишечника, витісняють патогенні бактерії;
  • Покращують травлення і засвоєння їжі;
  • Сприяють відновленню природного імунітету;
  • Запобігають запорам і діареї;
  • Зменшують неприємний запах з рота.

Lactobacillus rhamnosus

  • Імуностимулююча дія;
  • Перешкоджають розвитку і сприяють купіруванню атопічних захворювань (алергічний риніт, бронхіальна астма, атопічний дерматит та інші);
  • Профілактика діарей, лікування СРК.

Lactobacillus casei

  • Підтримують імунну систему, зменшують тривалість зимових інфекцій;
  • Допомагають просуванню їжі через кишечник;
  • Покращують регулярність дефекації;
  • Збільшують частоту ерадикації H. Pylori;
  • Володіють високою протипухлинною активністю;
  • Знижують артеріальний тиск у хворих на гіпертензію;
  • Нормалізують мікрофлору вульви і піхви.

Lactobacillus plantarum

  • Покращують регулярність дефекації;
  • Корисні хворим із синдромом подразненого кишечника;
  • Сприяють зменшенню здуття живота;
  • Знижують ризик харчових інфекцій.

Lactobacillus bulgaricus

  • Покращують засвоєння лактози, що міститься в натуральному молоці і молочних продуктах;
  • Позбавляють організм від токсинів;
  • Стимулюють імунну систему;
  • Мають потужний протипухлинний, протирадіаційний та антиоксидантний ефекти;
  • Стимулюють розвиток інших пробіотичних бактерій, як Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium та інших.

Bifidobacterіum longum

  • Беруть участь у травленні і всмоктуванні, а також у підтримці здорового балансу кишкової мікрофлори;
  • Сприяють зниженню рівня холестерину;
  • Перешкоджають розвитку запорів;
  • Мають протиалергічну дію;
  • Стимулюють імунітет.

Bifidobacterіum infantis

  • Зменшують симптоми СРК ефективніше будь-яких інших пробіотиків.

Bifidobacterіum breve

  • Нормалізують мікробіоценоз кишечнику;
  • Підтримують неспецифічну резистентність організму;
  • Покращують процеси обміну;
  • Синтезують вітаміни.

Streptococcus thermophilus

  • Має підкислюючу дію, забезпечуючи тим самим бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів;
  • Покращують перетравлювання лактози і зменшують симптоми, пов'язані з її непереносимістю;
  • Профілактика діареї різної етіології;
  • Ерадикація H. Pylori.

Рекомендації щодо застосування

"Лактокен" може бути рекомендований лікарем додатково до раціону харчування як джерело життєздатної мікрофлори з метою підтримки нормального балансу мікрофлори кишечника, для підтримки природнього захисту організму після перенесених захворювань і лікування антибіотиками та іншими лікарськими засобами; в ситуаціях, пов'язаних з ризиком розвитку кишкових розладів, в тому числі, при зміні раціону харчування, умов навколишнього середовища, подорожах.

Спосіб застосування

  • дітям від 6 років: по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі;
  • дорослим по 1-2 капсули 2-3 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін вживання: до 4 тижнів, в подальшому термін вживання необхідно узгоджувати з лікарем.

Застереження

Індивідуальна непереносимість компонентів. Особам зі значно зниженим імунітетом, хронічними захворюваннями і жінкам у період вагітності і лактації застосовувати тільки за рекомендацією лікаря.

Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Форма випуску

Капсули масою по 560,0 ± 35,0 мг по 10 шт. у блістері, по 3 блістери в упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 oC.

Термін придатності

2 роки.

Замовити зворотній дзвінок
Час дзвінка сьогодні:
с
до
каталог товарів
Медичні товари