Кожна капсула містить 9 штамів життєздатних пробіотичних мікроорганізмів, які є частиною нормальної кишкової флори:
Допоміжні речовини: желатинова капсула - 99,0 ± 6,0 мг.
Харчова цінність (однієї капсули): Енергетична цінність - 3,85 Ккал, білки - 0,03г, вуглеводи - 0,78г, цукор - 0,00, жири - 0,00.
Застосування у комплексному лікуванні патології ШКТ
Профілактика інфекційних захворювань у дітей і дорослих (застосування пробіотиків у сезон підвищеної захворюваності на ГРВІ скорочує тривалість симптомів застуди на два дні і зменшує вираженість її симптомів).
Підвищення імунітету (пробіотики стимулюють імунну систему, збільшуючи виробництво:
Атопічний дерматит. (змінюють транслокацію антигенів і підвищують ефективність лікування алергії).
Урогенітальні інфекції у жінок (Пробіотики продукують молочну кислоту, бактерицидні речовини (антимікробні пептиди або бактеріоцини) і перекис водню, модифікують імунну відповідь (синтез IgA та протизапальних цитокінів), продукують біосуфраканти і колаген-зв'язуючі білки, синтезують специфічні молекули, здатні знижувати вірулентність патогенів).
Хірургічні інфекції (Вступають в конкурентні відносини з патогенними бактеріями в кишковій стінці, виробляють протимікробні речовини і покращують імунітет).
Знижують рівень холестерину в крові (молочнокислі бактерії пов'язують холестерол і виводять його з організму).
Протипухлинний ефект (клітинні стінки молочнокислих бактерій (як живих, так і мертвих) мають антимутагенні і антиканцерогенні властивості; молочнокислі бактерії пов'язують мутагени і канцерогени в нерозчинний комплекс і виводять їх з організму).
Пребіотики (Фруктоолігосахариди)
Стимулюють розвиток власної кишкової мікрофлори. Містять нутрицевтичні речовини, які є джерелом енергії і поживними речовинами для кишкових мікроорганізмів.
Підсилюють всмоктування кальцію.
Зменшують транзитний час проходження їжі через шлунково-кишковий тракт.
Підвищують природний імунітет (продукція IgA, цитокінова модуляція і Т.Д.)
Метаболічні ефекти: продукція коротколанцюгових жирних кислот, жировий метаболізм, абсорбція іонів (Са, Fe, Mg)
Поєднання пробіотиків з пребіотиками потенційно покращує виживання і приживлюваність в кишечнику пробіотиків, а також вибірково стимулює ріст і активацію метаболізму індигенних лактобактерій і біфідобактерій.
Терапевтичні характеристики окремих перебіотиків і пробіотиків:
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterіum longum
Bifidobacterіum infantis
Bifidobacterіum breve
Streptococcus thermophilus
"Лактокен" може бути рекомендований лікарем додатково до раціону харчування як джерело життєздатної мікрофлори з метою підтримки нормального балансу мікрофлори кишечника, для підтримки природнього захисту організму після перенесених захворювань і лікування антибіотиками та іншими лікарськими засобами; в ситуаціях, пов'язаних з ризиком розвитку кишкових розладів, в тому числі, при зміні раціону харчування, умов навколишнього середовища, подорожах.
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Термін вживання: до 4 тижнів, в подальшому термін вживання необхідно узгоджувати з лікарем.
Індивідуальна непереносимість компонентів. Особам зі значно зниженим імунітетом, хронічними захворюваннями і жінкам у період вагітності і лактації застосовувати тільки за рекомендацією лікаря.
Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.
Не є лікарським засобом. Без ГМО.
Капсули масою по 560,0 ± 35,0 мг по 10 шт. у блістері, по 3 блістери в упаковці.
Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 oC.
2 роки.